За Овните периодът ще е успешен, но и напрегнат, а за Телците се очертава

...
За Овните периодът ще е успешен, но и напрегнат, а за Телците се очертава
Коментари Харесай

Прочети! Обявиха! Следват адски трудни дни за много от нас! Връхлита ни проблем след проблем! Най-критично ще е за

За Овните периодът ще е сполучлив, само че и под напрежение, а за Телците се обрисува многоцветна и раздвижена седмица. Близнаците ще останат задоволени от достиженията си, а персоналните и деловите опциите на Раците ще са положителни. За Лъвовете седмицата е  експанзивна, а интервалът заДевите се характеризира с настоятелен промени.

За Везните се обрисуват промени, а Скорпионите стъпват на прага на прекрасен стадий. На Стрелците седмицата носи настоятелен и финансов триумф, а Козирозите да внимават с парите. За Водолеите етапът е сложен, а Рибите да се владеят!

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Напрежение, само че и триумф

 

 Стремежът на Овните към облаги е експресивен. През седмицата мнозина постоянно ще работят нападателно с цел да осъществят желанията си. Противоречията и свадите по финансови въпроси ще са факт от всекидневието на мнозина през седмицата. В дейностите от делово естество ще сте облагодетелствани от мощен шанс.  В петък действате интензивно, а през уикенда – хитро. Понеделник е нервозен, вторник и четвъртък са напрегнати, само че и сполучливи, а сряда е сполучлива.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Многоцветен стадий             

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Удовлетворителни достижения             

Активни за реализацията на задачите си във публичните среди, бизнеса и специалността, Близнаците ще работят мощно и доста хитро, без да икономисват силите  и уменията си – в това число и за подлите от тях. Седмичният интервал ви дава обещание да осъществите и персоналните си планове. Петък и почивните дни са сполучливи за задачите ви. Понеделник е плодороден, а вторник ви носи предстоящ триумф. Сряда ще бъде много нервна, а четвъртък ще ви радва с финансова удача.

Седмичен хороскоп РАК 

Добри благоприятни условия за триумф

   Очакванията на преобладаващата част от Раците за сполучлива делова изява не е надалеч от практическото им реализиране, само че за триумфът ви е безусловно наложително връзките с сътрудниците да           са изрядни, изключително във финансов аспект. В противоположен случай обстановката може да се утежни. Другият значим миг е да не очаквате появяването на нови благоприятни условия за реализация. Петък, уикендът, понеделник, сряда и четвъртък са сполучливи за делата ви. Вторник ще е неприятният ден.

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Раздвижване             

Съдбовното въздействие за вас през седмицата ще е смесено. В персонален проект опциите ви за триумф са изразителни. Такива са и във връзка с деловите цели. Мнозина от родените ще преминат на нова работа или на актуалното място ще бъде увеличено заплащането им. В публичните среди е належащо да сте доста деликатни и усърдно да избягвате несъгласията. Петък и уикендът са хубави. Понеделник и вторник са неприятни, а сряда и четвъртък - сполучливи.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Делови промени            

Личният ви шанс ще е експресивен през интервала, само че мнозина от родените в знака ще се сблъскат с проблеми в службата и бизнеса. Това развиване безспорно ще се окаже сериозна причина за някои от родените по отношение на ориентирането им към друга работа. Решите ли се на такава крачка, бързо ще намерите подобаващото място. Петък ще е нервозен, а в събота ще сте напрегнати. Неделя ви нови хубави вести, а понеделник – смяна. Следващите дни са сполучливи.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Седмицата носи промени             

Везните би трябвало да покачат вниманието си през седмицата при разрешаването на въпроси от персонално естество, тъй като вероятността да позволен непоправима неточност

или няколко неточности е доста огромна. Не влизайте в несъгласия с близките, тъй като нормално ще приключват с ярки спорове. Петък и събота ще са нервни и напрегнати, а неделя е удобна и вещае начало на промени. Понеделник разкрива нови условия, вторник е благонадежден, а сряда и четвъртък са сполучливи.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

На прага на прекрасен стадий

  Представителите на Скорпион стъпват на прага на великолепен витален стадий, който ще им даде чудесни условия за професионален и обществен прогрес. Продължителността му ще е три месеца, а за мнозина от родените в знака резултатът ще е многопосочен. Препоръчително е да поддържате оптимални взаимоотношения и да владеете нервите си. Активен петък, нервна събота и сполучлива неделя.  Понеделник приказва за съревнование. Следващите дни ще са напрегнати.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Делови и финансов триумф

  Социална удача, финансов триумф и надеждни контакти са ярката характерност за Стрелците през новата седмица. В деловите среди следва да сте по- сдържани и да избягвате разногласията, с цел да не достигате до спорове. Периодът предизвестява за заплаха от превози произшествия. Шофирайте деликатно! Петък ви носи триумф, събота е нервна, а неделя – конфликтна. Понеделник и четвъртък са сполучливи. Вторник ви носи промени, а сряда ще бъде напрегната.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ 

Внимавайте с финансите

    Предстоящата седмица е стадий на разностранни събития, които приказват за настоятелен триумфи, финансови проблеми, нараснало напрежение в дома и в персонален проект, както и двойствено държание в службата и обществото. През седмицата внимавайте най-вече с финансите. Не правете опити в тази периметър! Петък ще бъде блестящо сполучлив, събота е нервна, а неделя неприятна. Понеделник и четвъртък ще бъдат сполучливи. Вторник ви разкрива нови благоприятни условия, а сряда носи промени.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Труден стадий. Внимавайте!

            Представителите на Водолей следва да са изключително деликатни през идната седмица при реализиране на контакти в обществото, както и при осъществяване на персоналните си цели. Вероятността за допускане на съдбовни неточности или за понижено внимание е дебело подчертана. Проблем за мнозина от родените ще е честността. Пренебрегването ù ще сътвори неприятности на мнозина. Петък, понеделник и вторник ще са сполучливи, а уикендът – противен. Другите дни са променливи.

Седмичен хороскоп РИБИ 

Владейте нервността си!

   Представителите на Риби ще работят хитро за реализацията на задачите си.  В множеството случаи ще реализиран това, към което са се насочили. По-сериозно внимание би следвало да обърнете на контактите в деловите среди и отговорно да си обещаете, че ще владеете нервите си. Това ще е от огромно значение за триумфа ви. Петък и уикендът ще са сполучливи, а понеделник ще е доста нервозен. Вторник и четвъртък ще са удобни, а сряда ви носи промени.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР